Monday, March 05, 2007

Tjockskallighet i Tjockholmen

Well well, är det inte godis för katten att komma till Sverige emellanåt, till och med varje helg som det blivit de senaste veckorna. Som bäst är det när man har halva Camden med sig i bagageluckan. Det hade underlättat om riksdalerna på kontot varit obegränsade och om banken lät bli att dra 400 spänn utan att spotta ut sedlarna ur maskinen, men vad fan. Pengar är inga problem, sa dockan.

Det var inte jag som stod för de roligaste anekdoterna dock. Nej, denna resas vinnare blir den dockan som blev slirig på Debaser, hade visst somnat en sväng, svingat och spillt sin bägare - vad vet jag som själv var i ytterst fin form. Iallafall så ville vakterna byta ett ord med henne, och tydligen är Debajser-vakterna vida kända för sin cp-skada och sugenhet på att mucka, och när ordet var sagt (hejdå) tog de hennes grogg och vinkade adjö. Detta ville hon naturligtvis inte nöja sig med, det här var trams, flickan ville in till sina vänner. När detta inte gick blev hon så förbannad på hela huvudstaden att hon helt sonika beslöt sig för att resa till Göteborg. För i Götelabarj, Sveriges framstjärt, skulle något dylikt aldrig inträffa (ja du kan ju fråga mig som blev portad på både Dubliner och nån annan skitsylta i Götet pga min slirighet). Farsan var på telefonen med uppdrag att boka om flygbiljetten från Sävö istället för bajsiga Skavsta, allt var fixat, bussen skulle gå från Cityterminalen och kosta 199 kronor, det var det värt.

Och allt detta för att vi ännu en gång fick påvisat för oss att dörrvakter är ett sinnessjukt släkte, som om vi inte redan visste det. Varför serverar syltor alkohol om man inte får bli full liksom? Vad är logiken i det? Skyll er själva, ni kan ju koncentrera menyn runt saft och läsk om ni inte kan hantera lite ungdomsfylla och sludder slödder, hoppsansa.

Vi skrattade gott nästa dag och tittade på bilder där Göteborgsälskaren klättrade upp i en snödriva i ren pur ilska.

älskar't!!!

1 comment:

Anonymous said...

Kolla in syltor.se. Där redovisas syltor som man garanterat får/kan/ska bli full på!