Monday, March 26, 2007

Måndagsblusen är på, motivationen ligger farligt nära nollstrecket, tröttheten är akut.

Det blev ingen burlesk strippshow, jag orkade nämligen inte gå längre än till Dublin Castle. Men sjunga fick vi och jag teamade upp med vår käre Mr Chase, som hade haft långlunch med jobbet och alltså hade tillräckligt många pints innanför västen för att våga släppa loss. Vi sjöng både Pet Shop Boys och New Order, och jag vann varje gång (tävlingsinriktad skrytkärring).

Sedan kan man tycka att det var onödigt att dricka upp Paul’s finvin på balkongen mitt i natten, det känns svårt nu i nyktert tillstånd att hitta argument för varför det skulle vara en bra ide. Full och dum, full och dum igen.

Lördag fotboll. Man inbillade sig att det skulle bli en ganska spännande match med många mål. Men där stod man med ena foten i det nerskitna blå slåpet och kände sig snopen. Tristare match kunde svårligen finnas, jag koncentrerade mig på att spela quizmaskin istället. Mitt gäng för kvällen bestod av en styck 40+ liten afrokrullsskojare, en styck övervintrad gubbe i fult mönstrad herrblus samt en styck lesbisk manhaftig kvinna i blonderad lebbfrilla. Att det sedan kom en främmande man och köpte öl till oss och matade maskinen med pundare åt oss kändes förmånligt.

Sedan gick vi helt otippat till Dublin Castle och stod i DJ-båset och dansade. Fuzz hade tydligen moonat, men det missade jag till intet förtret. Det blev lock-in och jag berättade för Managern och hela personalstyrkan om Dörrvaktens kåta beteende. Nu sitter han, som man säger, på fisens mosse.

Efter detta var det givetvis mycket rimligt att det skulle gås på squatfest. Första squaten fick polisbesök, så festen fick fortsätta en annan squat, vilket visade sig vara en gammal obebodd skola. Här var det sexigt att sitta och avnjuta fisljummen burköl på en gammal madrass, det gjorde man till klockan 7 på morgonen då det så klart var en sjukt bra ide att dra hem till Fuzz och sova där trots att han är kär och jag inte. Man gör alltid så.

Allt man ville på Söndagen var att ligga på sofflocket, dricka cola och äta popcorn, och vad man ville fick man. Att man sedan inte kunde sova på natten, att man kände begynnande senilitet och förvirring samt att man drömde att man var gravid med High Fives barn, får ses som en bonus.

5 comments:

Anonymous said...

Glomde beratta en hel massa i den historietten... vad med mammadockan som spydde i pase och som du anda ville formedla till vissa herrar att du va sjukt sugen pa? hi hi hi...

Ulla said...

Ja det utelämnade jag medvetet för jag tänkte att du kanske inte ville bjuda på det! Hihi. Men vi bjuder på vår cp-skada, nu gör vi det, den är ju rolig!

Anonymous said...

hur orkar ni?

Ulla said...

Hur orkar du? Vem är det som inte orkar?

Anonymous said...

Jag tycker det ar synd om dom som inte orkar... Missar det basta vi vet!