Saturday, January 22, 2011

Once you go Mac you never go back?

I-Phone-hysterin. När ska den lägga sig? Jag är trött på den. I-fån, vilket trams. Wake up and ifrågasätt hypen, säger jag.

Det är samma mentalitet som Facebook en gång var, men väl inte är längre. Våga Vägra. Men att man till slut faller till föga och signar upp/köper telefonskrället. För alla är ju med/alla har ju en. Och fast att man inte vill vara som alla andra, gud förbjude, fattar man att man missar out om man inte är med/om man inte har en.

Om så många har den måste den ju vara bra. Eller hur. Eller va. Music for the masses.

Nu ska jag berätta om min man som har en iFånig touchmaskin. Han älskade den som sin bästis, jämt var den med och pillades på. Men sedan han fick sin nya kompis på sitt nya jobb för bara två veckor sedan, fattar han det som jag redan fattat.

Att Android is the shit, här ligger framstjärten serru. Och allra bäst upplevs den i en Sony Ericsson Arc, den som väl i pressen nu kallas iPhone-dödaren, med all rätt. Den är så jävla het att man bränner sig på den. Och om du i dagsläget tänker att du ska köpa en iPhone, när det finns Arc, då är du, som Christian Swärd brukar säga, så dum att man kan trolla med dig.

Och här har du mig, den perfekte anställde, som älskar varumärket som vore det mitt eget barn. Take me back, säger jag.

1 comment:

Anja said...

Jag älskar också! Mer Android åt folket!!!