Wednesday, October 04, 2006

Skärpning enabled

Söndag DVD-maraton, enligt följande recept:
Klassträffen - svensk halvkomisk skojare
4 avsnitt Dallas, första säsongen
Hela säsong 5 av Sex and the City (8 avsnitt)
Jalla Jalla
krydda med bakfyllepizza o massa Cocacola Zero.

Måndag, matlag och Jalla Jalla kommentator-versionen, recept:
Mera kött, lök, svamp, morot, örter, tomatkross + pure, buljong = spag bolle. Add massa ketchup samt Jalla Jalla där snygge regissören och hans två kompisar överröstar filmens repliker med schyssta kommentarer. Mums!

Tisdag, kultur och historia, launcha och lira, recept:
Gå på föreläsning om Iraks demokratiska historia, du får en gubbe som sitter och läser innantill i en timme, följt av en någorlunda intressant frågestund.
Sedan behöver du resterna av gårdagens spag bolle och en spis och en skål och en tv-apparat som visar Wife Swap och Super-Nanny. Din flatmate kan diska medan du installerar gamla klassiska arkadspel på laptopen, samtidigt som du laddar ner alla Abba-hits som inte är med på Abba Gold.

Resten av veckan kan du ägna dig åt vad du vill.

6 comments:

Anonymous said...

men herreguuud , jah då får man då verkligen gå t puben resten av veckan! sjukbaciller har jag fått. det är för rent i svedala du vet. på 2 år i London var jag aldrig sjuk, trots inte sundaste levernet. nu minsann, nu blir jag sjuk som ett cp hela tiden. hjälper öl?
kyss min kaka

Anonymous said...

just ja, det är ju bara jag, som inte orkar logga in. otyget

Anonymous said...

Men du har val inte glomt att vi har tva fina filemr till att se innan veckan ar over. Eller ska dessa sparas till pa sondag :-)

Anonymous said...

sa da kom ju dvdspelaren till anvandning i alla fall hehe :)

Anonymous said...

Jag har ocksa kollat DVD! Jag rekommenderar ICKE nagon av filmerna jag sett, dagens tips = torsdagsdejt pa pub! Helst av allt med lacker rockpirat i armhalan!

Anonymous said...

I respons till kommentar nummer tva haruppe, om nagon undrar varfor jag aldrig loggar in och aldrig mera skriver pa mammadockan, sa ar det for att jag har glomt hur man gor! Tack och hej!