Friday, October 27, 2006

Jag ber så hemskt mycket om djursex!

Detta är väl ändå en smula bisarrt. Skulle en häst vilja ligga med en ko? Skulle den det? Eller räven, ligger den vanligtvis med grävlingen? Funkar det så i verkligheten, eller är det bara på låtsas dom tänder på varandra?


Jag blev så förvånad nu när jag upptäckte att Klasse faktiskt är en häst. Jag har alltid trott att både Klasse och Klarabella var dumma kor. Men nej, den ena är en häst. Muuuuu. Gnägg?! Och dom är förlovade! Hur funkar det? Jag kan acceptera att en björn, kanin och sköldpadda är bästisar – men dom får fan inte vara ihopas, inte ligga! Eller som Nalle Puh och hans brokiga djurgäng, dom är ju bara vänner, inga relationer, ingen köttslig kärlek. Och lika underligt är det att Mickelina Räv är kär i Ola Grävling. Vadå, fanns det ingen snygg räv att bli betuttad i? Var det den där uppblåsta besserwisser-ankan Annika Anka som tutade i dig att det var god ide att få ihop det med en grävling?

Här står Mickelina Räv och ser alldeles uppgiven ut. Ola Grävling springer iväg, vettskrämd. Inte vill han vara ihop med en rödräv. Dumma Annika Anka!

Jag såg aldrig något sådant i "Hur gör djur"med Agneta Bolme i Söndagsöppet. För dom gör aldrig så!

No comments: