Tuesday, October 17, 2006

No more, Missus Nice Girl

Nej, jag vill inte dricka kaffe med en övervintrad rastagubbe i flerfärgad hatt och med farligt knark i brallfickan. Inte kaffe, inte öl, inte knark. En snabb skål på Mixern, det räcker och blir över till en väst.

Nej tack, jag vill heller inte bli ihop med en 43-årig ljudtekniker som fortfarande babblar om sitt halvtaskiga rockband med tveksamma framgångar i slutet av 80-talet och som skryter om hur han i sin glans dagar kunde räkna till över hundra ligg (1993 var det) och som inte har bytt lakan sedan Juni och som inte minns att han somnade på min toalett härom morgonen. 43! Skärpning.

Nehejdutack, inte heller vill jag äta middag med en snubbe med platt ansikte på 38 bast, som visserligen är snäll, men vad är snäll? Snäll är tråkig.

Jag säger nej till allihopa, jag väntar så gärna. För om man väntar på något gott, så är ju det bara jättehärligt. Ni duger inte. Bort. Om jag spelar i Elitserien så spelar ni i Division tre (norra), jag plockar poäng i Premier League, ni hankar er fram i Superettans bottenskikt.

Jag är inte snäll. Jag är tuff och rolig.

5 comments:

Anonymous said...

Vem har platt ansikte? Tapetseraren?

Ulla said...

Nej det var ju Paul som tyckte vi skulle äta middag när han var på lyset i Fredags. Bra vän ja, men inte äta-middag-på-tu-man-hand-material.

Nina said...

mmmmmm... det ar skont med sa mycket sexiga killar. Dom ar i alla fall snalla. Snall... det ar faktiskt en trevlig kvalitet om man tanker efter lite. Men jag ska bli flata sa det gor inget!

Anonymous said...

snäll = helt ointressant! snälla människor är det värsta som finns!

Anonymous said...

Japp, det ar sa det ska va.