Thursday, September 28, 2006

Hjärnsläppsgymnastik



Demografen i Lunds dotter gillar också statistik, om än hon inte är lika besatt som sin far. Nu är sjuk-i-huvet-statusen en gång för alla fastställd i och med att hon spelat Spindelharpan 1000 gånger. Detta på arbetstid. Här tickar kulorna in medan hon sitter och klickar på spelkort. En ytterst inspirerande aktivitet som ökar hjärnans upptagningsförmåga av kunskap. Eller en totalt intelligensbefriad form av avkoppling när man är för bakfull/trött för att alls tänka. You decide.Men alltså: 72 vinster och 928 förluster på den svåraste nivån, vilket ger en win rate på 7%. Detta torde vara ungefär i samma liga som damens job rate: 7% arbete och 93% trams.

4 comments:

Anonymous said...

tank om man kunde fa lite spel installerade pa det har hjarnbefriade stallet ocksa, vad roligt det skulle vara att ga till jobbet. haha

Anonymous said...

Jag spelade Super Mario Bros hela arbetsdagen igar! :)

J said...

låtsasjobba är ordet, och jag tror jag avancerat upp till manager i denna ädla konst. flott. stängning på mixern ja, punkdockan förtalde att han minsann träffat dig där igår. jag var duktig och stannade till stängning debajser igår i sann Londonanda. var ju tvungen att visa tjockholmarna hur man leker på riktigt, skålade med rock n roll killarna, snicksnackade med bandetgubbarna, beställde mer drinkar och plockade med mig stockholms finest hem till mitt gryt. man gör alltid så.
rock n roll.
idag är jag gör jag en insats för miljön och återanvänder gårdagens smink. känns bra.

Anonymous said...

jag har en blogg!

ronettepulaski.blogg.se

kyss.