Wednesday, November 03, 2010

Dom säger att jag varit elak, alltid har jag varit rak

Dom säger även att jag har Tourette's. Att jag inte kan hejda mig. Att grodorna och snuskigheterna bara hoppar ut, utan att jag kan stoppa dem. Tror jag att jag är rolig, eller? Ja, jag tycker ju det. Tycker andra också att jag är rolig? Nej, förmodligen tycker de flesta bara att jag är äcklig och konstig. Varför håller jag på då? Varför ska jag alltid säga chockerande saker om kroppsvätskor och liggande och gärna lite cp-skada på det - när folk sitter och äter? Hur gammal är jag egentligen? 14 år och ute efter att chockera? Är det någon som blir chockad? Road? Brydd alls? Ja, ibland undrar man. Vad som driver mig och varför.

Det blir bara så. Även om jag planerat innan att jag bara ska prata om fina saker, blommor men inte bin, så triggas jag igång av hon den frispråkiga skojaren från Genarp, hon som ändå har vett att hålla igen med de allra värsta målande beskrivningarna. men som jag med glädje fyller i. Menar du skäggbiff? Ah, du pratar om porrpung? Jaså, du fick ligga i Bulgarien 2002, haha, berätta mer. Själv låg jag med grannflickan när jag var 7. Ja, det gjorde vi allihopa, jag och mina syskon. Låg inte NI med era grannbarn? Men varför vill man berätta sånt? Med eller utan trosor? Det är ju fullständigt barockt.

Ärlighet varar längst, det vet vi, men det inenbär ju inte att man måste berätta allt. Lär dig det så får du kanske vara med på lunchdejterna även fortsättningsvis. Tills du kastar in handduken i slutet av januarg för att spärra upp benen och...NEJ, stopp och belägg, inga detaljer, det blir bra så.

3 comments:

Anja said...

Tourette's, Aspergers eller bara lite galen? Vad spelar det för roll? Det är ju detta som gör dig till den underbara människa du är!!! Gå inte och ändra på det nu!

Ärlighet varar längst och med dig får man alltid ett rakt och ärligt svar. Tror inte att det finns någon annan än du i min umgängeskrets (inklusive mig själv) som kan vara 100% ärlig. Helt ärligt! :-)

Du är bäst! Miss you! KYSS!

Ulla said...

Hihi, vad fint att någon gillar mig, och vad extra fint att denna någon är du som jag gillar allra mest! Puss min käraste docka, snart ses vi på ricko va, inget mer trams med magar och skit. Jo magar med barn i så klart, men inte med spyor och bajs! Hoho

PIPPIVOGEL said...

ja det är ju dessvärre så att du ÄR på detta sättet... och varför inte gå hela vägen och skriva att du snart ska upp på britsen , sÄRA PÅ LAS GAMBAS OCH HELT ENKELT KANSKE TILL OCH MED sprickkkkkka!
jO MEN VISST SER DU- din man har tydligen inte nyligen kläckt under förlossningen till din barnmorska/läkare " du är snäll och tar och syr igen en cm till"..... jo men visst serru så KAN man också säga!!!!

Aj lajk jo dö wäj jo aur
(fan står MP verkligen för Manpower eller för mensprutt?????)