Saturday, October 02, 2010

Another day in paradise

Nu ska jag berätta om min dag. För det tror jag att de enligt statistiken 48 personer som läser min blogg dagligdags är sjukt intresserade av. Jag skulle till och med vilja påstå att de väntat på denna rapport med spänning.

Ja du, klockan är nästan 19 och jag är fortfarande iklädd min pyjamas. Jag tror inte att jag kommer att komma ur den idag, can you believe it. Det är alltså en lila byxa i cykelbyx-style och ett svart linne, under vilket jag sexigt nog inte bär någon bh (alla vill ligga). Glasögat på svaj och noll smink.

Aktiviteter jag ägnat mig åt idag:
-Legobyggning (försökte få till ett hus)
-Tornbyggning med klossar (clownklossarna Lovisa fick på sin 1-årsdag)
-Teckning (jag har ritat båt på hav, Gojoj-giraff i skogen, en blå elefant, massa fiskar, nån fjäril och mitt nya ritexpertområde: åttaarmade bläckfiskar med olikfärgade tentakler)
-Matlagning (rösti, stekta ägg och bacon - fy fan vad gott). Och Lovisa sjöng Lilla Bacon med Lilla Katt-melodin.
-Bokläsning (Nicke Nyfiken, Barbapapa, Onde Vem och Kevins rittävling, och säkert fler jag inte minns för de var så sjukt intressanta)
-Städning (jag torkade med en dammtrasa som luktade surt avlopp, sen luktade bokhyllan så och jag var tvungen att göra om det. Sedan turades jag och min man om att dammsuga, våttorka och leka med Lolozinha)
-TV-tittning (två avsnitt Twin Peaks medan Lolo sov middag, bland annat det där Bob kommer ut ur Leland och man vet inte vem han ska gå in i härnäst. Fast jag vet!)

Det var nog allt. Jag har inte lämnat huset, inte pratat med någon utomstående, inte haft någon form av social interaktion med någon annan än min familj. Med andra ord, en sjukt spännande dag.

Nu ska vi titta på Pingu. Mwat mwat.

No comments: