Friday, July 02, 2010

Ut med busen

Vem kunde tro det, att Brasse Bus skulle åka ut redan i kvarten? Det var visst en tjomme med för stort ego och för liten hjärna som gjorde dels ett självmål och sedan trampade hårt på en motspelare vilket så klart gav rött kort, bye bye. Vi skyller på honom, hans fel, fel, fel. Så kan det gå. Och vi säger skit samma shit the same, det viktigaste är att vi vinner 2014 när vi spelar på hemmaplan. Och med sedvanlig Harrisburg-logik vore det ju synnerligen orimligt att vi skulle vinna både denna gång och nästa, och isåfall är det ju roligare att vinna nästa gång, eller hur.

Vi var på Gloria's stekheta pub i Lund och kikade på deras storbild. Svängde ett par bägare. Det gjorde även ett gäng andra brasileiros, så egentligen var det mest spännande med matchen att titta och lyssna på dem. Så exotiskt, brasilianare i Lund liksom, eller var det jag som var gift med en som dessutom var den bästa, så var det nog.

Vad som är ytterst fascinerande är brassarnas svordomsvanor, och att döma av fotbollstittarna är de två mest populära svordomarna porra och puta, för dessa ord spottade de ur sig ungefär vart tredje minut. Vad de betyder får du fråga din mamma, eller så kan jag berätta att det betyder sperma och hora, det är tydligen det fulaste som finns, kanske särskilt i kombination.

1 comment:

Anja said...

Kom nu till oss och mumsa på Kalmars finfina nya brassecafé. Där var vi idag. Jag skulle väga 120 kg om jag bodde i Brasilien... De vill även att fler ska öppna caféer med deras koncept. Något för er?