Friday, December 28, 2012

Sjuka priser

Jag var på en helt sjuk rea idag. Man hör ju så mycket dumt om mellandagsrean, den är denna tid på årets svarta får om du så vill, all skit får den. Du blir lurad, skriker Aftonbajset. De har inte alls sänkt priset, bara bytt prislapp, till en röd. Och så är det trängseln och köerna som får sig ett par kängor. Det är så HEMSKT med mellandagsreor, ändå ska alla dit och stångas. Mänskligheten är ett intressant släkte. Det är väl för att ha något att berättade om i sitt faceflöde, kan jag tro.

Min rea gick iallafall av stapeln på det som tidigare hette Babyland, men som nu heter Barnens Hus. Var får de allt ifrån, kan man undra, och visst det kan man. Hur som helst rådde det där inne i Barnens lilla Hus en stillsam stämning, och över alla klädgalgarna hade någon klistrat upp A4-papper som förkunnade att klädrean uppgick till 75% off. På allt!

Jag blev helt till mig i trosorna! Köpte ett fucking jävla Lucialinne för en 5-åring, så köptokig blev jag! Därtill en kjol, ett antal tröjor, en fleece-onepiece, en overall - allt till det sjukligt facila priset 430 spänn. Hade jag inte haft med mig en något gnällig minimänniska som gömde sig i klädsnurrorna och betedde sig allmänt lustigt, hade jag kunnat gå loss ännu värre.

Men jisses, vilket resultat! 75% rabatt på alla kläder. Det kallar jag rea det.

No comments: