Monday, December 03, 2012

Bröst som läcker

Jag vet inte hur det är med dig eller mänskligheten över lag, men jag kan avslöja att jag har aldrig, scout's honour, dricker inte i dryckesleken, låtit mig fotograferas i ett sexuellt sammanhang (nåja, om du inte räknar min naturliga men påklädda sexighet som jag ju inte kan rå för). Det finns ingen promiskuös film där jag agerar slampa of the day, inga närbilder på mina genitalier har någonsin förevigats, ingen tuttbildserie där jag står och spänner mig eller brösten.

Är jag konstig? Är jag unik? Jag har svårt att tänka mig många av mina vänner som har detta material av sig själva. Men visst, i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna, så jag ska inte ropa hej. I de flesta fall hålls ju isåfall dylika privata infall just privata. Tur är väl det! Men jag undrar ändå - är det vanligt att man låter någon filma en när man runkar, säg med vederbörandes mobilkamera, så skrattar man gott och tycker man är lide fräck och sessig. Tills den dagen man inte vill vara ihopas längre och den dumpade hämnas genom att youtuba skiten.

Det verkar ju iallafall finnas en uppsjö sådant material på diverse kändisar och halvkändisar. Som kan läcka ut i de mest opassande sammanhang. Vilket isåfall skulle betyda att det i lika hög grad förekommer att okända människor förevigar sina kärleksstunder och intima detaljer, för s.k. kändisar säger ju alltid att "jag är en helt vaaaanlig tjej, som sunkar runt i min morgonrock sminklös och går på Ica i innebandybyxor, tihi". Och MMS:ar bilder till pojkvännen på sig själva med en dildo i skrevet.

Jag vet inte jag, men jag tycker det känns väldigt främmande. Borde göra en enkät och skicka ut till mina 332 facebook-vänner, men jag är rädd att jag inte skulle få ärliga svar, eller ens några svar alls.

Det är mycket som borde vara privat fast det kanske inte alltid är det, till det tycker jag att sex och religion hör. Håll för fan dina snuskerier för dig själv! Särskilt om du löper risk att bli känd.

2 comments:

Unknown said...

Hejsan!

Vi kommer från MaxKlimax.se, en butik på nätet som specialiserat sig på sexleksaker och sexhjälpmedel. Vi har en bloggtävling som avslutas nu på fredag, var med och tävla om en valfri produkt samt om ett samarbete med oss.

Läs mer på:
http://maxklimax.se/bloggtavling

Lycka till!

MVH
MaxKlimax.se

Ulla said...

Haha, Max Klimax, är du sjuk i hela huvet?