Friday, January 30, 2009

Turning Torso ligger i lä - och Paris ligger i London?

Turning Torso - släng dig i brunnen. Där står du och fånvrider dig runt din axel ett futtigt halvt varv, och inte har du förmågan att vrida tillbaka, vicka på höften eller alls röra dig förutom att lite fjuttigt vaja för vinden. Där står du förstenad och vriden som ett bevis på löjlighet. Och med bara futtiga 54 våningar. Trams.

För om ett år eller så kommer storebror och tar dig med hästlängder. Här kommer en torso som verkligen vrider sig, runt runt går det, våning för våning. Och detta spektakel händer så klart i Musselandets modernaste stad, de rika shejkernas mecka-bingo Dubai. Man kan till och med parkera sin bil i sin, inte lägenhet utan VILLA,  på våning 70 - vad det ska vara bra för begriper jag dock inte. Men flott ska det vara och för att flytta in torde man vara tvungen att vara miljärdär, alternativt ligga med en.

Det dynamiska tornet söker nu hyresgäster.

Och Paris Hilton är i London och letar efter sin nya brittiska bästis. Ett program på ITV2 (Paris Hilton's British Best Friend, förkortat BBF) som går ut på att ett 10-tal total-CP slappers fjäskar och suger Paris Hiltons kuk för en chans att gå med en av världshistoriens mest korkade och ointressanta människor på en röd matta. Mer ogenuin vänskap verkar omöjligt att ens visualisera. Mer ointressant människa än Paris med den idiotiska minihunden, irriterande rösten och tråkiga intressen verkar också svårt att tänka sig. Men det är bra TV.

1 comment:

Anonymous said...

Jaaa! Jag kollade hela timmen, kunde inte sluta.
Talk to you never!