Monday, January 26, 2009

Jeremy and me

Under deras drygt 2-åriga relation har hon legat med 7 andra, de har 3 barn, han är nyss utkommen ur finkan där han satt inne för misshandel (han har dåligt ölsinne), nu röker han braj varje dag vilket har gjort honom paranoid och sjukligt svartsjuk, lite crack på det, de slår varandra där hemma, ingen jobbar, de tar alla bidrag de kan få och drygar ut med tiggeri och kriminell verksamhet.

Och allt detta framför de tre barnen som suger åt sig och lär sig allt för att själva växa upp och bli s.k. thugs - engelska låglandskossor, bidragsfuskare, outbildade knarkare med kriminella tendenser. Samhällsbelastare. Ledighetskommitten.

Iklädda innebandybyxor äntrar de scenen hos Jeremy Kyle, skriker svordomar åt varandra genom tradiga trasiga gaddar och bonniga dialekter. Du din, ska du säga din lättfotade hora, men gör det bättre själv då din jävla knarkare, vrålar dom med spott i varandras ansikten - klipp dig och skaffa ett jobb skanderar Jeremy.

Lögndetektortestet visar att han legat med såväl hennes syster som mamma. DNA-testet bevisar det faktum att inget av de tre barnen är hans. Intelligenstestet mäter en kvot på cirka 2, värre än apan, dummare än sista vagnen på tåget, för det hänger ju iallafall med.

Vad som är anmärkningsvärt är att ALLA i programmet Jeremy Kyle Show är vita brittiska. Inte en enda med utländsk bakgrund. Alla dessa vita fula brittiska arbetarklassvin, misslyckade människor som hamnat snett och som är för dumma för att hamna rätt.

Jeremy Kyle - ett oerhört intressant fenomen. Finns det något liknande i Sverige eller måste jag lägga denna hobby på hyllan när jag flyttar dit?

4 comments:

Anonymous said...

Innebandybyxor, haha! Och daliga tander. Jag tycker alla som klagar pa invandrare kan satta sig och glo pa lite Jeremy. Men i Sverige? Rikki Lake kanske, men det ar ju bara ring pa dorrklockan HELA tiden. Vi vill ha DNA och logner.

Ulla said...

Ja visst är det anmärkningsvärt, jag ska bussa Jeremy på Hjördis, hon klagar ju så på att invandrarna är bidragsfuskare. Rikki e väl inte svensk? Jag menade om det fanns nån svenne som var som Jeremy, men tyvärr är han nog unik va.

Nina said...

Svar pa tal? Hette det inte sa, eller Alice Bah kanske. Bara med Britt? Hi hi hi

Anonymous said...

Nej jag menade var det har pa svenska TV:n. Mest amerikanskt va? Bullen ar bra annars. Gar det fortfarande! Annars ar ju ingenting sa bra som engelsk TV. Hollyoaks. Ni far nog skaffa KABEL-tv! Haha! Va fan kallar man det?