Saturday, May 05, 2012

Slöfockens tecken

Trodde du att jag skulle komma ur pyjamasen idag, ja då trodde du fel. Här har jag gått och slirat på mitt barnmatskladdiga köksgolv hela dagen. Ja, förutom den stunder jag legat för ankar, i soffan eller allra helst i sängen. Det återkommer till mig varje gång jag dricker "lite vin", att de gamla alkoholisttakterna är ett jävligt avlägset (men vackert) minne, att jag inte kan dricka mer än kanske högst två baljor innan jag ligger som en utslagen dagen därpå. Fan, baginboxen är inte ens tömd, men ändå var det till och med uppe på tapeten i morse att jag eventuellt skulle behöva spy. Patetiskheten. Eftersom jag bara kalasar en gång i kvartalet ungefär, hinner jag glömma mellan varven att jag är den känsligaste utav blommor numera. Same old, same old.

Jag upptäckte dock något glädjande idag, kanske tack vare bakfyllan. Att om man beställer pizza hos en viss pizzabagare via onlinepizza.se, så kan man även beställa hem chips och godis! Hur nöjd? Oerhört. Och med en minimum order på 120 spänn kan man ju i princip beställa hem bara ett gäng göttepåsar, kanske en chirre på det. Skita i pizzan (det är ju ändå bara "en massa torrt brö"). Gyllene lösning för slöfockar i pyjamas.

Det enda dåliga nu är att jag delar en Gott-å-blandat-påse med en som inte äter lakrits. Alltså hallå, jag gillar de svarta bitarna som fan, men själva poängen är ju att det ska vara varanannan salt varannan söt. Men han bara FÖRSTÖR. Fort som fan äter han också, nu är det bara svarta bitar kvar. Jag blir så lack.

3 comments:

Anna said...

I Londres kunde man beställa levererat vin från min lokala pizzeria. Otroligt praktiskt en söndag om man fick oväntat besök och Sainsburys stängde 18. De köpte till och med cigaretter på vägen om man hade brist på sådana olägenheter. Gratis frakt. Tack så mycket.

Ulla said...

Det låter som riktigt gott mos. Tur kanske att jag inte upptäckte det stället, hade ju suttit som en smäck på efterfesten. Sprit och cigariller, mums. Eller de kanske inte ens hade öppet kl 4am när man var som mest sugen. En bra affärside annars.

Anna said...

Haha, jag tror de stängde vid midnatt. Men på söndagar kunde det onekligen vara rätt käckt. Och förresten stängde nog fanemig Sainsbury's i Muswell Hill redan 16 på söndagar. Beställ en portion vitlöksbröd och fem flaskor vin när dina närmaste vänner och bekanta råkar ramla förbi. Jorå. Inom en kvart är snällkillen där med ciggen i högsta hugg.