Wednesday, December 29, 2010

Julledigheten slut i rutan

Strax innan midnatt och tant kastar in handduken, medan Papai fortsätter visa tuffa rockvideos på You tube. Sleepy not, säger Lolo. Och med det vill hon ha sagt att hon icke vill knyta sig, utan titta på Slipknot. Och Sepultura, Lordi, Ozzy och Kiss. För de är de roligaste monstrena. Hennes favorittröja? Den med Kiss på så klart, så jävla tuff. Vilken rolig Kiss, hörde jag henne nyss yttra.
Innan när hon hängde med mig sa hon "vilken god mat" och det var sensationellt på så sätt att jag serverade min egen favoritmåltid, all tiders spag boll. Och hon åt! Vilket hon aldrig gjort förut, hallelujah kors i taket. Och så tittade vi också på You tube. Fast på mer enligt normen lämpliga saker som Pippi i godisaffären och Pilutta dig Madicken. Men monster, troll och Pilokey är nog snäppet roligare.
Jag gjorde även min vinterplikt och byggde tillsammans med min dotter en snölykta. Med riktigt ljus i. Visserligen bara ute på ballen, men skit i det. Vi var ute och efteråt fick vi varm choklad, för det får man när man varit ute i snön, man gör alltid så.
Summan av kardemumman: en fin ledighet med min snygga familj. Om än väldigt stillasittande och tjockframkallande. Imorgon får jag gå till mitt flotta jobb igen, det är också härligt, som Emma Tvärtemot sa.
Published with Blogger-droid v1.6.5

No comments: