Sunday, December 26, 2010

Julen är härlig för stora och små

Alla vet att det bästa med julen för den vuxne är i normalfallet maten. Att få trycka i sig obegränsat med griskött, tjockglad och glögg - det är fan en ynnest.
Presenter känns inte längre så förbannat viktigt, som det gjorde på den tiden då jag och min bror låg på en filt under granen flera dagar i sträck och klämde, sorterade, spekulerade, hoppades. Den tiden är sedan länge förbi. Det finns inga legotåg i mina paket längre, och jag önskar mig inga heller. Nehejdutack, den nya hobbyn är så klart att se vad Lovisa får, hur hon öppnar och hur hon reagerar.
Och det kan jag säga direkt och helt och hållet objektivt, att mitt barn är ett väldigt trevligt, tacksamt och glatt barn. Duktig på att öppna och glad för allt hon får. Tom ett paket plåster som jag slagit in.
Annars har man ju hört att alla ungar nuförtiden är kapitalister och otacksamma svin som sliter upp paket efter paket och inte tittar på innehållet. Det har man ju. Men inte mitt inte. Jag har närt en kommunist vid min barn, mina barn e inga aper.
Published with Blogger-droid v1.6.5

No comments: