Tuesday, September 21, 2010

Jag bor i ett land där minaretmotståndare är ett skällsord

Indignationen vet inga gränser. Alla ”skäms”, ”mår dåligt” och vill fly från detta hemska land av idioter. Hur kunde det gå såhär? Alla är så ”förvånade”, så fulla av avsky. Vi har rasister i vår riksdag! Folk är ta mig fan inte kloka. Vad är det med dem? Vad är det med oss?

Låt oss backa bandet lite här.

Sverigedemokraterna, som under hela valkampanjen ratades, smutskastades och förlöjligades av alla andra, har alltså fått tillräckligt med röster för att ta sig in i riksdagen. I många delar av landet, särskilt Skåne, har de blivit landets tredje största parti. Ingen jag känner röstar öppet på Sverigedemokraterna. Alla i min Facebook-roll är upprörda, ledsna och arga på rasisterna och de som röstat (också rasister?). Man kallar till upprop och demonstrationer, ändrar sin profilbild till ett med anti-rasistiskt budskap och bjuder in till ”tyst minut” för den sorg vi alla känner (är det någon som dött?).

Under valdagen varnade man för att det var lätt att ta fel - de som planerat ta en Socialdemokratisk valsedel kunde mycket väl få en Sverigedemokratisk, ve och fasa, av misstag. Att det skulle kunna bli tvärtom, att någon som var ute efter Sverigedemokratiska råkade ta Socialdemokratiska varnades det dock inte för. Vilket skulle betyda att de som vill välja Sverigedemokratiska valsedlar inte är lika dumma/blinda/ouppmärsamma som de som vill välja Socialdemokratiskt, eller?

Och han med svastikan, han hade tatuerat in den själv i pannan, det sa de på Nyheterna och då är det sant. Hoppas det gjorde ont, morrar PK-Sverige. För självklart gjorde han det, det lilla nazistsvinet.

Som vi beundrar Lars Ohly då, som vägrade låta sig sminkas med samma borste som använts på rassemongot Jimmie. Här har du en kille som står upp för demokratin och solidariska värderingar, inte ska han förpestas eller ens vistas i samma rum som Åkesson (är inte riksdagens plenisal ett rum? Hur ska det gå?). Som Ohly sa, Åkesson vill kasta ut sådana som mig ur landet (han har någon slags estnisk eller liknande bakgrund). Ja, oj vad han vill det.

Och vad detta visar och kontentan av det hela är alltså att det är helt ok att baktala, smutskasta och hota en Sverigedemokrat. De har liksom förtjänat det. För de är ju rasister och nazister. Det förstår man ju när man läser partiprogrammet. Alla medel är därmed tillåtna.

Vänd på steken och tänk dig en som är kritisk mot invandrare eller någon kulturell yttring som en invandrare kan tänkas hänge sig åt. Tänk dig alltså en Sverigedemokrat.

Existensberättigande noll.

Men om man som jag tycker att i en värld av idioter är alla lika goda kålsupare, då är det allt bra tragiskt att se hur folk vältrar sig i sin egen dumhet. Båda Sverigedemokraterna och De Demokratiska Svenskarna.

2 comments:

Svenny said...

Och det ar ju ingen som gnaller for att halva sverige har rostat pa en javla hoger-allians. Det uppror mig annu mer. De ar varre an rasister. Far man saga sa?
Jag som alltid skryter om att sverige ar ett kommunistland dar alla ar socialister. Ledsen...

krille k said...

Du är så jävla skärpt. Tack. Tack.