Monday, June 04, 2007

ödets ironi

I samma veva som det snackas om filmen "David Hasselhoff eating hamburger while drunk" (Se den på You Tube) väljer ett av mina favvo-hak "Big Red" att placera ut beer mats som promotar releasen av Hasselhoffs Knight Rider på DVD. Det är lite bisarrt att man ska placera sin pint i fejan på en alkolistgubbe när man super sig snygg - kanske var det ett medvetet drag av Amedia, företaget som står bakom ölmattorna, eller så var det en halvlustig slump att dessa två alkoholrelaterade Hasselhoff-produkter kom ut ungefär samtidigt.


Men ge gubben ett break va. Han är ju inte mycket värre än vad vi är i Scarfen-filmen, eller jag själv i den hittills opublicerade balongfilmen. Han har visserligen bitch-tits, han kladdar med burgaren lite väl mycket och han säger säkert inget trevligt till den filmande dottern, men vi har alla vart där, geggandes med en Archway Kebab eller Marathon Falafel på nattkröken - äckliga fulla och smått patetiska.


Jag har aldrig varit ett fan av Hasselhoff, aldrig förstått hans eventuella storhet, tycker han är bra ful och ostig över lag, men det är nästan så han får pluspoäng efter att ha suttit på ett golv och tryckt in en gammal svettig burgare i sitt rödmosiga fyllefejs.


Och den där ölmattan blir perfekt som cp-ruta!


No comments: