Monday, December 11, 2006

Vi är galna duvor

Lite skakigt i benen var det när räven och kastrullen steg ur sängen på Lördagsmorgonen. Men det hindrade oss inte från att traska raka vägen ner till Rick Gill’s videoshoot på Purple Turtle utan att passera matkiosken och börja häva pints på fastande mage. Den som kommer ihåg hur det slutade kan gärna berätta, för jag minns inte.

Ett axplock av händelser: Någon sitter i en trappa och hånglar med en indier. Någon äter likt en lodis upp resterna från de andras tallrikar på puben, någon orkade inte/glömde att beställa själv. Någon bygger en säng av en barstol och en soffa och halvligger däri. Någon drar till Mixern. Någon lämnar Mixern för att stappla till Dublin Castle. Någon sitter på golvet i ljudteknikerns bås. Någon hånglar med ljudteknikern. Någon går hem och lägger sig med alla kläderna på. Någon blir väckt klockan fem på morgonen. Någon har 7 missade samtal i telefonen bredvid sig. Någon har missat taxin till flygplatsen och därmed planet. Någon sover vidare. Någon misslyckas med att dammsuga till belåtenhet.

Någon måtta får det vara.

2 comments:

Anonymous said...

men fragan ar hur sexigt var videoshootet?

J said...

Videon var sjukt sexig. särskilt fyllkärrinarna i baren, eller var det 17 åringarna framför scenen med pyttesmå kläder..
jag fyller i lördagen..
- någon skulle åka hem till knarklangaren och hans 12åriga son i kentish town
- någon kramade finska dockan så mycket så någon annan fick hålla sig i biljardbordet för att inte välta
- någon hade på djupet snack med maxen
- någon är fan arg på den cp skadade taxi gubben som inte kunde step on it lite bättre så jag slapp missa incheckningen med 10 minuter och därmed hosta upp till en ny biljett.
tack för overdraften visa.