Saturday, December 23, 2006

BAjs

BA - British Airbajs - har lyckats med konststycket att slarva bort min väska. Det har aldrig hänt mig förr, men eftersom jag glömde ta i trä hände det nu lagom till jul. Detta får ett flertal katastrofartade följder:

  • Jag har inga julklappar att ge (köpa nya? ja, jag får väl erkänna att jag varit slö och inte köpt tillräckligt många ändå)
  • Ingen födelsedagspresent till min syster (hon fick en påse apelsiner och ett par brittiska dagstidningar istället. Grattis)
  • Ingen Gura att kramas med om nätterna (jag får låna mammas häst)
  • Inget smink! (mammas får duga)
  • Ingen tandborste (urinande)
  • Inga kläder (gamla fula kläder från 90-talet)
  • Inga glasögon (ett par linser i handväskan, vilket innebär att jag kommer att bli blind om några dagar, man har inte 9.5 dioptri för intet)

Snacka om god jul. På plussidan kan sägas att jag får ett apanage om 35 pundare om dagen att handla för i dagarna tre. Kvitton skickas till BA som reimbursar. Generöst. Har väskan inte anlänt efter tre dygn får jag en tjusig bonus på 500 pund. Samt att jag i blotta förfäran råkade tjyvåka på Öresundståget och kom undan med det.

Men mest av allt vill jag ha min giraff och mina vackra ögon.

2 comments:

Anonymous said...

Gnyyy! Stackars lilla dockan! Vilken jul va! Javla BA! Dessutom hade dom skrivit fel pa sin javla hemsida denna veckan! Pa fredags morgonen stod det att min kompis flyg var installt pa grund av dimma och hon ringde hem och grat klockan 5 på morgonen och trodde inte att hon skulle fa komma hem - men hon akte till flygplatsen i alla fall och da visade det sig att dom bara hade skrivit fel pa hemsidan! Vilka fobbikar! Usch! Tank sa manga som kanske missade sitt julplan hem! Inkapabla bajskorvar! Ner med BA!

Ok, nog med julgnall! Hoppas du far en god jul trots vaskan - hoppas den kommer fram till slut!

Julkyssar te dajj!

Anna

Richard said...

Nu var det det här med dioptrier igen och då kryper jag fram och slänger ur mig en föga genomtänkt kommentar.

Himla trist hörru, på något sätt kanske man hoppas du klarade dig i dagarna tre så du fick lite stålars för besväret.

Men hoppas julen var oehört bra och nyår blir ännu mera strålande!