Thursday, February 15, 2007

Jag fick DET.

Förresten fick Robin Hood sin Marion till slut. Better late than never kom High Five på besök en timme in på det nya dygnet och önskade mig grattis på dagen, vad det nu är att gratulera till. Jag fick inte ens ligga. Men jag gillar High Five, det gör jag. Han är riktigt rolig.

Ta häromdagen till exempel. Vi kom hem till mig och jag gick till köket för att brygga te, sa till honom att klä av sig och göra det bekvämt för sig. Med detta menade jag naturligtvis att han skulle ta av sig jacka och skor och sätta sig i soffan, det fattar ju både du och jag, men när jag kommer tillbaka med tekopparna håller jag på att skålla mandeln av chockblandad förtjusning. "Du sa ju att jag skulle klä av mig", säger Höga Femman, som står naken vid panoramafönstret, taklampan på och grannarna i upplösningstillstånd, alternativt frenetisk onani om dom fann honom sexig.

Det är humor.

Jag tror dessutom att han har en släng av Tourette's, vilket är en jävligt underhållande sjukdom jag själv så smått lider av. Slut, slut, slut!

1 comment:

Svenny said...

Ja, High Five, det tycker jag... Ar tjejen borta nu? Ja, honom tar du, det tycker jag. Du kan fa honom av mig, hehe.