Friday, September 18, 2009

I joggingspåret

I mitt lokala joggingspår är det många som bestämt sig för att komma i form med hjälp av motionslöpning. Nu ska chipsbältet av och kroppen in i gammal jeansbyxa, fett ska brännas, hej vad det går.

I detta motionsspår har jag nu flertalet gånger sett mannen med bliw-flaskorna komma löpandes. Det är alltså så att han, eftersom han blir törstig under löpfärden, har spänt två eller tre tvålflaskor i sitt bälte på shortsen. Så får man iallafall anta - varför skulle han annars ha spänt flaskorna om livet? För ökad träning med vikter?

Nej, min slutsats är att han har dom där som sportdrycksflaskor, att han tyckte att han kom på den snillrikaste idéen i världshistorien en dag när hon stod och tvättade nävarna med bliw:s tvål och tänkte att fan vad bra, dessa flarror är perfa att spänna i bältet inför löpningen.

Vad han kanske inte tänkte på var att tvålsmaken skulle vara omöjlig att tvätta ur flaskorna och att hans törstsläckare skulle bli synnerligen tvålfager. Inte heller reflekterade han över hur oerhört löjligt och äckligt det skulle se ut.

Men det är ju få människor som reflekterar över huvud taget har jag märkt, så varför skulle han just.

2 comments:

Nina said...

Neeee... min pappa har sant balte nar han joggar, fast flaskorna ar specialinkopta och inte gamla tvalflarror (han tankte nog inte pa det, da hade han med sakerhet diskat ur dom och ateranvant). I dom har han sportdryck sa han kan springa lange, det ar val bra sa slipper han svimma av torst nar han springer sa langt som han gor!

Ulla said...

Jaså det finns såna, men det ser ju ut som urtvättade tvålflaskor, ser ju helt vansinnigt ut!