Monday, August 13, 2007

Om du måste välja, du får inte dö

Pest eller kolera är en rolig lek. Välj ett av två ytterst otrevliga alternativ, du får inte dö.

1. Du måste prata med Hitlers tonfall och intensitet varje gång du pratar med det motsatta könet ELLER du måste intaga alla dina framtida måltider iklädd hockeyvisir (med galler för ansiktet).

2. Varje gång du bajsar luktar det starkt av nybakta saffransbullar, som ett bageri så att det osar ända ut i trapphuset/på gatan när du går på toa ELLER att du bajsar hårda luktfria kottar som river i röven.

Eller klassikern att välja vem man måste ligga med, Cykelmannen eller Rastamannen, att dö är inget alternativ.

Nu fick jag just inte välja huruvida jag ville åka till Lake District och spendera dagarna tre i Vårtkärringens avskyvärda sällskap, men eftersom min chef trodde att jag skulle bli väldigt besviken för att jag inte var bjuden gav han mig två extra semesterdagar istället. Högsta vinsten på lotteriet.

Att han sedan angav som skäl till att jag inte fick följa med att restaurang-managrarna sagt att de hellre ville ha med en annan brud på mitt kontor, väljer jag att se som lögn och förbannad dikt. Självklart var detta enbart Vårtkärringens beslut. Surt sa räven, jag ville ändå inte. Jag tar gratissemester till Stockholmen istället, mycket tjusigare.

1 comment:

Anonymous said...

du får välja, vårtkärringen eller Skägget. smack!