Friday, August 31, 2007

Most likely to party like a rock star

Så gick man på rockstjärnans födelsedagsdrink. Vi ger honom en mans-scarf. Moss, Winslet, Frost, Dunst - ingen av dem var där, trots att skvallerpressen säger att det är på Hawley Arms de håller hov. Kanske någon från Magic Numbers - men det var allt. Puben är annars full av wannabees och trendnissar, så det är inte annat än att man känner sig en smula spänd där, varför ölen slinker ner snabbare än snabbt. Träffar min indiska vän (som via sms bjuder hem mig senare på kvällen, på indierfronten intet nytt), någon East London-donna skriker efter mera knark, rock and roll. När puben stänger är vi ett gäng skandinaviska låglandskossor som inte fått nog - man tur ut 40 pund på banken och stolpar upp till Bar Tok. Mera öl till mig. Rock and roll.

Men eftersom jag inte är rock and roll på riktigt blir det snart dags att gå hem. Och eftersom jag glömt mobilajan på kontoret ställer jag lite smidigt min svenska mobil utan batterier, samt en gammal alarmklocka från sent 80-tal, även denna utan fungerande batteri. Hej vad skönt det var att slumra sött i bingen.

Vaknar kl 10.30 och kommer två timmar för sent till jobbet. När jag trillar in står min chef och talar i telefon med min emergency contact och ex-fru Emma. Mycket genant för mig som gammal person.

1 comment:

Anonymous said...

hihihihi skojigt! Nu ar det helg sa tar vi nya tag! skal!