Wednesday, January 31, 2007

Konsten att flytta ett kontor inom 0207-området

Jag fixar. Alltihopa kirrar jag. Flyttfirman med snygga flyttkarlar från Oz med skön attityd och muskler. Elektrikern, med grågula rökartänder som tycks ha slängts in i hans mun på måfå från 10 meters håll, avinstallerar luftkonditioneringen. Telecom-ingenjören som hejar på Chelsea och kallar mig mate, drar kablar till nätverket på nya kontoret. Panasonic tar kopieringsapparaten, Bob Simpson tar hand om safen, jag packar ihop hela mitt arbetsliv i lådor från Viking Direct. Elen, telefonerna, kontakten med världen - allt stängs av på Fredag. Och allt slås på i det nya kontoret på Lördag när tant ytterst professionellt koordinerar hela flytten och klarar skivan med galans och bravur.

Men hör och häpna. Gubbjäveln har inte lyckats fixa den ENDA fjuttiga grej han hade ansvar för. Den lilla fjuttiga detaljen om att man måste ha ett kontrakt innan man flyttar in. Det har inte vi.

Jag har sagt det förr och säger det igen. Det är ena jävla inkompetenta stackare man jobbar för.

Håll i hatten och tummarna att han lyckas få the dotted line signerad innan Fredag när jag har för avsikt att hämta nycklarna. Annars kommer det att stå dem dyrt, pund kommer att rulla.

No comments: