Monday, January 15, 2007

50/50

I fredags testade vi den nya rökfria puben 50/50.

Det visade sig vara en rökig bar vid namn 55, med ostig personal och med för få gäster.

Vem som startade ryktet om rökfritt har vi ingen aning om. Så fort vi opponerade oss emot att de hade askfat i baren trots att stället ju var rökfritt, ystade barmanagern fram en tändare i varje näve och uppmanade oss att "smoke away".Vem som döpte om puben till mer intressanta namnet 50/50 vet vi inte heller. 50/50 sprit/läsk i drinkarna? 50/50 chans att få ragg? 50/50 för om det var ball eller tradigt?

Någon kunde berätta för dem att tyvärr funkar inte konceptet flashig bar med bartenders som leker Tom Cruise i Cocktail bara ett stenkast från Camdens smultronställen, The Good Mixer och Dublin Castle. Camdenskabb har varken råd eller lust med Raspberry Daiquiri eller flasköl för £3.30.

Vi vill ha pints, okej?

2 comments:

Anonymous said...

pete spelade ju på dublin castle häromkvällen. jag tycker typ om honom. vill leka med honom. och kate. oh. var du där???

Ulla said...

Jag såg fanskapet på Dublin i Tisdags. Inte särskilt imponerad, däremot Kate skulle jag bli mycket importerad av! Var inte på spelninge, Fuzz var där och skötte ljudet, sa att dom var skit. Dom skulle visst spela igårkväll igen. Se vad du missar, när du flyr Londonium, Annie-dockan!