Sunday, July 21, 2013

Hur var det på spymässan?

Den frågan fick jag idag. "Hur var det egentligen på den där spymässan du var på?". Och jag ba' "vabeva, spy vad?". "Ja, men du var ju på en spymässa eller vad det nu heter, som man har när man ska gifta sig".

Och där gick det upp för mig vad min yngsta systerdotter menade. Jo, tackar som frågar, spymässan vi hade för den blivande bruden Sofin i Köpenhamn var riktigt jävla asnajs- det blir alltid så när man träffar sina favoritmänniskor från ungdomslandslaget.

Vill du se bilder? Klart du vill.

Här ser du oss i studion när vi spelade in superhiten "Simply the best". Finns på DuVD för den som vill komma hem och kolla.


 Och här festar vi loss med några danska politi-men, de sa att de jobbade med barnporrsutredningar, men jag vet inte om de sa det för att impa och vem det isåfall skulle imponera på. Å andra sidan var de impade av hur bra jag är på danska, iallafall den av dem som hade arabiskt ursprung, och det var ju synnerligen glädjande för en skojdansk som jag.


Så här glad var den blivande frun sedermera på dansgolvet, och det får väl ses som ett bevis på att det var en riktigt lyckad spymässa.


No comments: