Friday, February 12, 2010

Observera. Min kopp.


Den här koppen är min och den har jag som mål att leva upp till.

Nu är det dock så att jag inte känner mig så jävla het i dagsläget. Jag tycker att jag ser lite ut som en sliten kärring. Vad fan har hänt?

Det kan vara åldern som äntligen tar ut sin rätt, det kanske bara är botox som kan rädda en i nöden efter att man passerat 34. Då är det inte mycket att göra, punga ut med tusentals skojare i månaden för att spruta in gift, där småsprang min gräns.

Det kan också vara så att jag sover för lite ungefär varje natt när jag bör nattas iallafall före midnatt men hellre är uppe och lattjar. Av detta blir man, har jag både hört och läst, glåmig, skrynklig och hålögd. Dessa tre saker känner jag att jag är.

Sedan hjälpte det nog inte att gå ner fem kilogram i vikt, i fettet döljs ju rynkorna snyggt och de smalaste häxorna är ju också de mest fårade, det har man ju sett. Man kanske ska klippa hår med lugg och polisonger så man döljer mer av ansiktseländet? Eller skägg? Nej, där passerade jag Check Point Charlie igen.

Eller så är det så att jag behöver köpa en ny dyr nattkräm och en tub BUN, det kan vara så enkelt. Jag ska prova detta åtgärdspaket imorgon. Smörja in det nariga russinfejset med feta krämer och låtsassol så testar vi på systembolaget sen om jag har ungdomsutseendet kvar. Det är där domen faller nämligen.

Att visa eller att inte visa legimitation, det är frågan.

No comments: