På menyn igår afton
Aperetif: Champagne, lufttorkad parmaskinka
Hufvudanrättning: Seabass med ugnsbakade grentomater. Mixed leaves, citronklyfta och italiensk olivolja. Franskt rosevin (direktimporterat på morgonen)
Dessert: Gåsens äppelpaj med vaniljtjofräs
Gänget: De tre Primrose Hill-fruarna och två fransmän från Nicolas wine shop.
Snacka om bästa landlorden. Kommer upp med en trälår full med godsaker, slänger ihop ingredienser och bjuder upp till fest. Merci.
På menyn i afton
Aperetif: Mera vin till maj!
Huvudanrättning: Vitlöksstek, och mera vin till maj!
Dessert: Rävpuss? Mera vin till maj!
Gänget: De coolaste av dockor, rävar, mammor, kex och en och annan cp-skada (bäjbi, hur stavar man till tejk?)
Håll i helgen, nu kommer den snart. Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart.
1 comment:
Neeeeeeeeej jag tror aldrig det blir helg.... klockan ar fortfarande bara 4, jag sitter har som pa NALAR!!!!
Post a Comment