Thursday, May 10, 2007

Mer smink åt folket

Svenny har slutat sminka sig, säger hon. Vad ledsen jag blir. Varför slutar man sminka sig? Har man någonsin börjat inser man väl hur mycket snyggare man är med, eller är det inte viktigt att vara snygg?

Det väcker frågor såsom:

Vem sminkar man sig för?
Jag trodde man gjorde det framför allt för sig själv, det brukar jag tänka att jag gör iallafall. Så att jag kan flirta med en snygging när jag möter min spegelbild. Samt i respekt för sin omgivning. Inte ska dom behöva se det ospacklade eländet.

Ska man sluta sminka sig när man har "sitt på det torra"?
Min syster har slutat sminka sig. Hon har ju redan man, och tre barn. Vem ska hon göra sig till för? Hon vill ju ändå inte lägra någon. Men tänk på att med smink på hade hon kanske varit lika snygg som jag? Jättesnygg.

Jag har själv hört pojkvänner säga "måste du sminka dig så mycket, du är mycket sötare utan". Jag tror de känner sig hotade. De vill inte att man ska vara sådär läckert snygg som man bara blir av smink, de vill inte att någon annan snubbe ska tråna efter deras brud. Sopsäck och risigt hår är säkraste kortet.

Även många killar skulle bli snyggare med lite smink. Inte bara de som är homosexuella. Alla, och i synnerhet de med ljusgula fransar och bryn.

Tänk på den gamla goda devisen "Allt blir mycket roligare om man är snygg". Man blir snygg av smink. Och av sprit. Så är det bara. Som snyggast är du alltså uppsminkad i brygga på ett diskoteksgolv med en pint i näven. Det är då man får ligga. Och det är ju det vi alla vill.

Det finns ingenting som heter för mycket smink. Eller för kort kjol. Glöm aldrig det.

1 comment:

Anonymous said...

Men det ar ju typ pa jobbet och skit som jag har slutat sminka mig. Dessutom ar jag grymt snygg utan smink, vanta bara ska du fa se...