Wednesday, June 06, 2012

Too much blood in the alcohol system?

Sådana här varningsskyltar finns på tvålen på bajamajorna. Jag vet inte vad som har föranlett denna övertydlighet, men man får anta att det är festivalskojare med desperation efter sprit som sugit ur tvåldispensern, varpå de inte drabbats av den önskade cp-fyllan utan snarare just halsbränna och magont. Det är väl ungefär samma människor som tycker det är en god idé att toppa spritfyllan med ett gäng huvudvärkspastiller, lite living on the edge, lite lukt av huvudlös ungdomlig jakt på redlöshet.

Själv drack jag två öl i plastflaska häromdagen på rockjigget och tyckte det var lite wild&crazy, men så är jag också dubbelt gammal som de potentiella tvålkonsumenterna.

2 comments:

Anna said...

Det var en massa tonåringar någon gång för längesen som började dricka tvål på offentliga toaletter för de trodde de skulle bli fulla och blev, öh, rätt sjuka tror jag. Men inte fyllsjuka... så du har rätt i din spekulation!

Ulla said...

Där ser man. Ja vad gör man inte när man blir desperado efter en cp-fylla, t-sprit har ju också provats, parfym kanske också vore gött?