Saturday, September 15, 2012

Gratis när det är som allra godast

Tror du det finns någon plats i denna värld, där man kan få obegränsat med mat och dryck, popcorn, spektakulär show med lasereffekter, ballonger och uppvisningar av wow-artade avancerade experiment till en kostnad av 0 kronor?

Det är det väl ingen dåre som hade tippat på.

Men det gör det, och det är helt sjukt.

Du kan knäppa en korv och medan du äter upp den köa för nästa, eller varför inte inmundiga korven o hamburgerkön som jag gjorde? Fläk på med bostongurka, hamburgerdressing och ketchup, eat as much as you like. Kostar ingenting.

Sedan är det bara att hälla upp så mycket saft du orkar bälga i dig ur en kran, inga konstigheter.

Fortfarande sugen? Vik dig en strut och ställ dig i popcorn-kön, så fyller voluntärarbetarna upp din strut utan att kräva det minstaste mynt i ersättning.

Ballonger till alla barn, med helium i, flott ska det vara, men ingen behöver pröjsa. Mister du en, står det en till dig bi. Ballong med kolsyreis? Inga problem, fixar den kemilystne studenten till dig.

Vill du se lasershowen får du visserligen köa ett bra tag, men det kostar noll spänn, so who cares?

Det enda vi eventuellt kunde anmärka på var att de inte tillhandahöll något kaffe. Men det är väl en smal sak som vi kunde åtgärda lite senare på ett snyggt café.

Fysicum på Kulturnatten är, som ungdomen säger, iallafall de som var ungdomar för 20 år sedan, da shit.

2 comments:

Alex said...

Både fysik- och kemishowen imponerade stort på mig i våras!! Hoppas du är där, underbart är det.

Ulla said...

Nej fan det var ju 4-årsgräns på den, men jag njöt av korv och burgare, det gjorde jag! (Fast jag har sett showen förut och tyckt den var cool, var nog typ samma i år va)