Sunday, December 07, 2008

New Life

Sådärja. Nu sitter tant med sitt glas rödvin på Lördagkvällen. Barnet sover. Mannen jobbar. X-factor som  jag givetvis följde i direktsänding går nu i repris ett par timmar senare. (Bedrövligt att Diana åkte ut, som jag spenderade ett röstningspund på förra veckan. Är det tacken?) Alla pubar är, vad mig anbelangar, stängda och serverar inga pints. Ingen vill ligga. Stygnen är borta men ingen vill ligga. Ytterdörren är stängd och ingen vill heller gå ut.

3 snygga dockor från Götelabarj kom hit och serverade upp världens fest - det var svenskt snask, negerbollar, hembakta muffins, tomteskum doppat i tjockglad och köttbullar med brunsås, mos och lingon. Inte nog med det - de hade presenter till lilla. Som om måttet av god service inte redan var rågat diskade de efter sig också. Och här satt jag som en pascha i soffan och fick allt serverat på fat. Taximocka.

Jag har en dotter och hon är 3 veckor gammal idag, 3 veckor fast en evighet. Jag och Lovisa forever ju. Jag ska lära henne allt jag kan. 



5 comments:

Anonymous said...

Guuuuuuuuuuuuuuuud vad söt hon är!!!/ Annie

Ulla said...

Vilken av dom? Den tjocka? Hihi.

Anja said...

Vilket urtjusigt foto! Sådan mor sådan dotter. Tjusigt, flinade tjockemiau från sofflocket.

Anonymous said...

Far man leka med dem tva snart?? Nu har jag atit indiska i hammersmith och ar pa lyset. skal x

Ulla said...

På Lördag får du oss ju! Imorgon ska jag lysa lite på xmas lunch...iiih.