Sunday, November 02, 2008

I kissed a girl and I liked it

Det här är bruden som gjorde sig känd med att vid upprepade tillfällen klä ut sig till hora och blagga sig in på mediokra kändispartyn. Ett militärmönstrat bälte spänt över varje hängpatte, grattis till succen, du är en vinnare. Att synas till varje pris.

Fin blus, hörru.

Nu har kärringen dock inga fler ess i rockärmen. Hon har fluktat pattarna, förstorat desamma med sill och koksalt, visat fittan och fått popcorn. Vad gör man, vilken publicity stunt kan man dra till med?

Ah, jag vet. Gör en Lindsey Lohan. Kör en cp-kristen Katy Perry. Dra den om Rödluvan. Låtsas att du är lebb, det tänder ju killar på, det har vi sett i porrfilmernas intelligenta värld. Alla tjejer är lesbiska och vill samtidigt ha en dånge i dajmen, ja tack en till.

Jodie Marsh säger: Jag fattar att tjejer bli lesbiska efter all skit man får höra från killar - till slut tröttnar man och ser sig om efter annat.

Eller hur, för man blir lesbisk när killar är dumma, det är ett aktivt val man gör när alla snoppar visar sig vara just snoppar.

Nu har hon således träffat underbara lebbsnyggot Nina, som är fantastisk att kyssa och är sexig som vilken man som helst. Vad tyckte du om fittan då? Eller vågade du inte smaka på den? Var det ingen som filmade?

1 comment:

Svenny said...

Hon som alltid skrot om att hon hade naturliga pattar! Sen var det MTV-programmet om nar hon forsokte hitta sig en akta make. Det var spannande!