Tuesday, November 04, 2008

Globe Girls på Gilgamesh

Den här intensiva cabaret-showen var jag på igår. Globe Girls är alltså ett gäng bögar utklädda till kvinnor fast med trosorna utanpå strumpbyxan. Inget fel med det, graciösa som katter och ben som värsta snygga rashästarna. Mocktailsen kostade 6 pundare styck och de med sprit i förmodligen det dubbla. Kvällens hostess var min kollega den flinskalliga gubben på 40 bast med ölkaggen. Kvällen till ära hade han ankellång guldklänning, blondlockig peruk och 20kg smink. Snyggt ska det vara! Älskar't!

Och gissa vem mer som var där på Gilgameshen och tittade på bögflickor? Joråsatt, låtsas-lebbet Jodie Marsh som du kan läsa om nedan var där med sin låtsas-lebbflickvän. Jag kan avslöja att det var alls ingen magi mellan dessa två, den ena osexigare än den andre - stämningen var ungefär lika erotiskt laddad som den mellan Mona Sahlin och Bengt Bedrup (obefintlig). Och Jodie hade skitfula gul-orangea magra kycklingarmar som hängde ut ur en rosa t-blus som spände oläckert över de löjligt stora sillisarna. Loooooser!

Här är han i sin fina klänning igår afton, buken spänner snyggt, och bredvid sig har han sin chef, en man utklädd till bordellmamma fast med svart läppenna. Han sa att han hade guldtyg över så att min bäbis kan få en bögfilt, oh vad snällt!
Här har han gjort sig fin med smink - jag tror den här bilden eventuellt togs innan han blev sådär tjock.

No comments: