Tuesday, September 16, 2008

Nostalgitripp tillbaka till 2006

Aaaauh. Bilden är liten men ack så snygg. Det här var på den tiden vi var snäppet galnare, snäppet löjligare, snäppet roligare (?). Det är väl i ungefär samma veva som scarfen-filmen, ballongdansen, cp-fyllan-06 - då det handlade om att den som hade flest groggar innanför västen och den som fick ligga var vinnaren.

Och som man ser på bilden var vi inte ens uppklädda. Fula jeans på chipstjocka lår och nån gammal stickad jumper, risigt hår samlat i en slarvig tofs - det är nog bara sminket jag orkat anstränga mig med någotsånär. Man hinner liksom inte när det är party varje dag. Utstyrslarna tar slut, och man hinner inte tvätta mellan pintsen i vilket fall.

Men roligt hade vi!

4 comments:

Anonymous said...

Ja gamla goda tider da man at en halv kanelbulle till middag. Da blev man sa snygg efter bara en ol.

Emma Falk said...

haha! jag kommer ihag den har kvallen. var det inte den med galna bussresan och stulna mobiltelefoner? och peaches geldof?

Ulla said...

Just den härliga aftonen! Jag o Sfie inledde med att dela en kanelbulle över en pint på Spice of Life. DJ Brumma hade nån aftershow-grej på Sin (var det väl?), kanske Backyard Babies, och Peaches var där fast hon var minderårig o jag hånglade med nån Svenne-Svensk, sen blev det fars på bussen som vi bokstavligen ramlade ur, var det inte du eller åsa som låg på marken o vi var tvugna att dra tillbaka in i bussen? Ja sen var man snygg och luktade farbror ur munnen nästa dag på jobbet. Det var tider!

Emma Falk said...

Jag tankte val det. Ja det var jag som hamnade utanfor bussen, men det behover vi val inte prata om va? :) kommer inte ihag att du hanglade forran du sa det. jag hanglade val inte med nan hoppas jag haha