Wednesday, September 24, 2008

Förlossningsskräck

Sex Education hette programmet, Channel 4 hette kanalen, lågvattenmärke hette omdömmet. Man skulle få reda på sanningen om graviditet och barnafödande. Klart man ville kolla.

Alltså. En 37-årig skata ledde showen – en sån där 37-åring som jag själv skulle kunnat ha blivit om det inte var för det faktum att jag träffade världens bästa dockpojke och i rask takt gick och gifte mig och skaffade bulle i ugnen – forever young antirynk-hysterisk övervintrad partykärring som klippt lugg a la Dannie Minogue i hopp om att det får en att se yngre ut (det gör det inte).

Det övergripande temat för programmet var att denna kvinna ifrågasatte hur någon någonsin kunde få för sig något så idiotiskt som att bli på smällen (och det efterföljande inslaget handlade mycket riktigt om kondomanvändning), hur äckligt det var att vara gravid och ännu äckligare att förlösa ett barn. Ur fina fittan, fy fan!

Kärringen hade på något sätt nästlat sig in på BB där hon gick runt med äcklad min och viskade att där inne ligger hon och bajsar. Hon är nog den sista människan jag hade velat ha med på min förlossning, men av anledning jag inte kan begripa (vara-med-på-TV-till-varje-pris-kåthet?) var det en kvinna som lät henne vara med ända in i krystningsskedet. Och där stod hon som ett bevis på löjlighet och stirrade med ihopsnörpt äcklad min på den födande.

Hon fick se en moderkaka. Iiiiiiiih, vad äckligt, fjompade hon sig. Så det ska inte vara en skiva moderkaka till kaffet då?

Man förevisade henne nål och tråd att använda till att sy ihop eventuella sprickor i underlivet. Iiiiih, vad äckligt, tänk dig den nålen in your bedroom bits (ja, det var vad hon kallade fittan).

Och så bajsandet. Med skräckblandad förtjusning frågade hon barnmorskan: är det verkligen sant att man bajsar på sig? Oh ja, säger barnmorskan, om man krystar rätt bajsar man på sig. Iiiiiih, vad äckligt!

Hon provade lite olika förlossningsställningar. Barnmorskan förkunnade att den bästa ställningen att krysta ut ett barn (eller en bajskorv) var att sitta på huk. Iiiiih, som om man bajsar, iiiiih vad äckligt.

På det hela taget uppförde hon sig som en väldigt omogen tonåring.

När jag var 19 och min syster var gravid med sitt första barn var jag en tönt som sa: “Hehe, ska du ligga där på ett bord och bajsa…fy vad äckligt!”apropå hennes förestående förlossning, det var varken särskilt lustigt eller schysst sagt, men jag var nitton (tonåring) inte trettiosju (kärring).

För att demonstrera vad äcklig man blir när man är gravid hade man fått två kvinnor att ställa upp på att stå nakna framför kameran och kärring-programledarens granskande blick (I påannonsen lockade man med just “full frontal nudity”) – den ena gravid, den andra inte. Den gravida hade 1. Buskigare könshår (man ser ju inte fittan att raka!) och 2. Mörkare bröstvårtor (äckligt, tyckte programledaren, titta på den andra flickans fina rosa dito) och 3. Kalaskula, breda höfter, stor rumpa – medan den andra var smärt och fin. Och akta dig – man får bristningar när man är gravve – fy vad äckligt! Se så du förstör dig själv och din ungdomskropp!

Med i programmet fanns också en panel. Det ska alltid vara en paneeeel att svara på frågor, eller hur, gud vad bra. Så kärringen trycker upp en mikrofon i ansiktet på en kille och säger: Tycker du verkligen att din flickvän är sexig nu när hon är gravid? Killen, som nog är den enda normala människan i hela programmet, säger att javisst tycker jag det, jag älskar min flickvän och hon är alltid sexig. Meh, meh, försöker programledarsuggan, what about mörka stora bröstvårtor, what about tjockisen, what about den orakade fittan, what about bajsa på sig, what about bucket fanny? (Vill du inte hellre ligga med mig och min trånga rakade kärringfitta?). Han skrattar lite åt hennes idioti men vidhåller att hans flickvän självklart är sexigast i kommunen. Always.

Hon stolpar över till en barnmorska i panelen och frågar lystet: "Vad är det äckligaste du sett i förlossningssammanhang?" - ge oss nåt riktigt smaskigt, hehe! "Ja du , säger morskan, det är nog en Third-degree tear" - "Iiiih, vad är det, låter jätteäckligt, säg mer!", hetsar hon. "När man spricker hela vägen bak till anus, serru". Och hela panelen tjuter Iiiiiiih och hahaha. Oh så äckligt, hur kan någon frivilligt utsätta sig för detta?

Någon mamma i panelen försöker förgäves framhärda att visst gör det ont och det är en kladdig historiett att föda barn, men man får ju belöning, man får ju bebis. Men det är ingen som lyssnar, särskilt inte programledarhispan. Det är moderkaka blä, bajs i byxan, osexighet och sprickor och aldrig mer får man fittan slickad, iiiiih.

Kanske att jag förändrats på sistone, men fy fan för detta program och denna cp-skadade kärring och hennes skrämselpropaganda. Fittan fes, elva dog i dimman, so what?

6 comments:

Svenny said...

Hm? Det storsta fragetecknet jag har ar att det ar meningen att det ska va en EDUCATION show, men det dar var ju verkligen avskrackande. Vem vill foda barn efter det dar programmet, liksom. Och de tva nakna kvinnorna...? What the...? Jag tror hela programideen gar ut pa att fa visa nakna 'bits' i tv. Innan 9. Hm?

Ulla said...

Nej jag vill inte heller, slipper man då? Ah man skulle ha kollat pa kondomprogrammet da, sa hade man kanske inte hamnat har pa fisens mosse. Va!

Svenny said...

Sen var det ju STI-programmet... Visar massa ackliga bilder, alla testar sig ocksa visar det sig att INGEN i fotbollslaget eller panelen hade nagra sjukdomar alls. Bevisar inte bara det vad alla redan tror, 'det hander inte mig'? Sag du forresten Virgin Daughters igar? Det var hm intressant. Kan du inte blogga om det?

Ulla said...

Nej men du såg, du kan skriva om'et!

Svenny said...

Fast inte lika roligt. I'll try!

Anonymous said...

l?se hele blog, pretty good