Friday, June 03, 2011

Tvillingar?

Hur man nattar två småttingar som är mellan två och tre år gamla, som är sjukt leknödiga, som vill göra exakt vad den andre gör, bara inte sova? Ja, det vet inte jag hur man ordnar det på ett smidigt sätt. Hur gör tvillingfarsor och morsor, hur synkar de?

Vi är på Öland med Elsa, snart tre, och Hugo, 7 veckor. Och deras föräldrar så klart. Nu sitter alla vuxna med varsin maskin. 3 av 4 barn sover efter mycket om och men, samt en del tandstensgnissel. Endast tomten Lolo är vaken. Så klart. Ska alltid vara värst, min lillkvinna.

1998 när jag och Anja Bjallan Bus hade lunchrestaurang ihop, och vi var så tuffa att vi kallade oss Kravmaskinen, lyssnade på synth, snusade och drack pilsner - då var det bara vi två.

Nu är vi plötsligt 8 personer i Kravmaskinen. En hel orkester. Åtta kvalitetsmänniskor, det gjorde vi jävligt bra!

2 comments:

Anja said...

En oktett! Och jag spelar basfiol... Lillkillen är vaken och jag är hungrig. Hoppas på omsomning.men sova kan vi göra när vi blir gamla...

Ulla said...

Jaså där ligger du bara några meter bort och matar din, jag gör detsamma här inne på min kammare. Hungrig är jag ej, men törstig som en öken, och snorig! Men nu sover vi lite till va, sa ungdomspensionären.