Thursday, January 31, 2008

Vårtkärringens kissblus

Veckans Vårtkärring-historiett lyder som följer:

Hon kommer från toaletten, går med raska köttfladdrande steg in på min chefs kontor, där jag för tillfället sitter i möte. Hon hytter med näven i hans ansikte och säger uppbragt:

“Det är ditt fel, ditt fel, fel fel”

Samtidigt skrattar hon hysteriskt, som om något var riktigt, riktigt underhållande. På t-shirten har hon en stor blöt fläck rakt över ena patten. Jag tänker att nu finns det nog utrymme att skoja lite, så jag säger:

“Ja titta, du har läckt lite mjölk från bröstet där, höhö”

Men då säger Vårtan, utan att verka skämmas ett uns, att “Nej, det är kiss!”.

Och så berättar hon att den dumme, dumme mannen hon hytter korvfingrarna mot, har upplyst henne om att hennes t-blus sitter bak- och fram, tvättlappen fladdrar framme i halslinningen, och detta måste så klart åtgärdas för man kan inte se ut hur fan som helst, kan man det? Så hon stolpar in på dass för att svänga blusen runt, men när hon är i full färd med detta arrangemang märker hon att den ena ärmen på hennes stickade jumper har ramlat ner i toalettstolen och hon har dessutom lyckats kissa på den. Sen har det visst råkat komma lite kiss på patten också, kanske när hon fiskade upp ollen och hon var lite ovarsam och den nerkissade ärmen klatschade henne på hängbröstet, så kan det lätt ha gått till. Nu har hon tvättat den stickade kissblusen i det minimala tvättfatet med handtvål, och nu ska den hängas på tork på elementet.

Oj, så kan det gå. Ja, det kan ju hända oss alla. Eller???

Ett par funderingar:

- Hur ini helvete kan något sådant hända? Hade hon redan kissat men glömt att spola när blusärmen föll i? Eller satt hon och kissade medan hon krängde runt plagget och hur fanns det isåfall utrymme för blusen att plumsa i när hennes överdimensionerade arsel satt ivägen? Och den största frågan av alla är givetvis:

HUR FAN KAN MAN BERäTTA FöR FOLK OM NåGOT Så SJUKT PINSAMT SOM DETTA SKULLE DRABBA EN???

Minns ni den här? Valnöten.

1 comment:

Anonymous said...

hahahahahahahahahah o herregud... arbetslivet e väl härligt ulla?
/L