Sunday, July 30, 2006

Dekadens

Hon hänger med herrar i 43årsåldern. Det är dom hon ringer efter besök hos den hon är kär i men som inte vill ha henne. Vad gör man - jo man ringer en 43årig dekis som aldrig säger nej till kalas, man går till pubar som aldrig stänger, man går på efterfest hos en sönderopererad donna i för kort kjol. Hon vaknar i sin säng med två killar iklädda endast boxershorts på vardera sidan i sängen, det är ball. Hon slänger in en femma till knarket. Kräks genom taxifönstret, sover sluddrandes på pubgolvet.

Hon har mjukisdjur och nu går dom på zoo.

5 comments:

Anonymous said...

Det låter som ett lajbans liv... "Hon" är väl inte Vulban i sagan, hoppas jag. I så fall är det tur att jag snart kommer och får leva ungdomsliv med Vulban och Guran. Det längtar jag efter!!!

Dessvärre kommer Antonia att få stanna hemma. Hon tar ju upp hela handbagaget och jag hade tänk att få ner all min packning i den väskan. Hon kommer att bli ledsen, så klart. Alla blir ledsna. Men när det står mellan att flyga lätt och snyggt eller ta med ett gosedjur så får det faktiskt bli det första... Hemska sanning. Är detta att vara vuxen?

Kyssar!!!

Ulla said...

Nej det är inte jag som står för dessa tokigheter! Iallafall inte alla...

Välkommen!

Anonymous said...

Bra att du inte är den tokigaste i sagan!

Mmm.. Jag ska till mamma Ulla och leka. Jihhooo vad kul! Vad ska vi göra?

Är tillbaka på jobbet från och med nu, så nu kan det mailbombas igen. Ska dock gå hem för dagen. Jag har gjort mitt så att säga... Höhöhö.

Anonymous said...

Jag kan sla hennes dekadens med hastlangder... ska bara lappa ihop skallen forst!!!

J said...

snart blire mera dekadens, whiiiiiii!!!!!