Friday, July 07, 2006

10 sätt att garantera att man slipper en andra date

Om du tar föremålet för din sugenhet på någon av följande osterior, är det inte troligt att det blir något mer för den 25-öringen.
  1. London Eye (I solnedgång)
    Du köar i en timme, betalar ca 14 pundare för att sedan dela korg med ett 10-tal turister, att tajma solnedgången är ett konststycke få mäktiga, och lyckas man med det blir det hela en ostig upplevelse av påklistrad romantik.
  2. Trocadero
    Bara ljudnivån, blippandet från maskiner och skrikande barn kan få den mest enträgne entertainment-fanatikern att tappa sugen. Värst är självklart dansmattan där man ska trampa på blinkande lysdioder i ett rasande tempo (detta är INTE dans) eller slalomsimulatorn där du vickar på höfterna och juckar i en stålställning utan snö ner för en backe på bildskärm.
  3. Ice Skating, Sommerset House
    Här är det fritt fram att i värsta Amerikansk college-film-stil dansa fram över isen hand i hand, alternativt uppträda som bambi och hänga och flåsa över sargen. Har man tur spelar dom Magnus Uggla i högtalarna.
  4. Häst och vagn i Regents Park
    Med en pläd över knäna sitter ni där bakom den bajsande pållen och leker 1800-tal. Usch.
  5. Toppdyr restaurang a la Savoy
    Stelt som pinnen, tystnad man kan skära i med kniv, fjäskande pingviner serverar små portioner på överdimensionerade tallrikar.
  6. Lunch med dina föräldrar
    Riktigt pinsamt möte som borde ligga 6 månader in i framtiden, eller aldrig ens äga rum. Om dom är torra ligger du extra illa ute.
  7. Seriös picknick med flätad korg och mönstrad filt
    Som gjort för att ni ska älska i skogsgläntan efter att maten är uppäten, alternativt avnjuta delikatesserna direkt på varandras kroppar.
  8. Original Tour Bus
    Turistguiden skriker i örat och ni är omringade av tjattrande Japaner. Sehr Romantisch.
  9. Tvekönade ponden i Hampstead Heath
    Här kan ni nojsa och lattja genom att stänka vatten på varandra eller busigt jaga varandra i det bajsbruna vattnet, eventuellt leka Dirty Dancings vattenscen, varefter ni kan förenas i ett sexigt havshångel.
  10. Underklädesshopping
    "Oh, det var en snygg trosa". 5 minuter senare har han smugit iväg och köpt den åt dig. OST.


Fotnot: Detta gäller bara för första daten, att göra något av ovanstående med pojkvän eller kompis är helt ok och riktigt trevligt. Förutom Trocadero, som fortsatt är en sjukt genant aktivitet.

No comments: