Thursday, December 08, 2005

Aj aj Kapten

Nu har vi bytt smaksättning på alko-shaken, och därför har dom skickat tillbaka all sin konjak och rom till mitt kontor. Konjak, fint som kattskit i vällingen, intresserar mig föga, men flaskvis med Kapten Morgan tänkte jag kunde komma väl till pass på min lattjolajbansefterfest som följer efter den riktiga lattjolajbanslådeöppningen på Enterprise. Inte för mig, men för min lilla apa! Så jag ska fjäska och slicka (NB: bildligt talat) min lebb-chef när hon kommer tillbaka, varpå flarrorna blir mina och aporna kan bli apfulla på apberget i Belsize Park Gardens! Tjohej.

Och på min fest (till skillnad från den som min flatmate höll i lägenheten förra helgen) kommer det inte att förekomma:

  • Knark - MBDA – hette den så? Nån töntig kristallklump man sätter på tungan, varpå man blir totalcrazy och dansar hela natten till:
  • Rave-musik (ompa ompa, med en basgång som hörs ända ner till Washington-puben)
  • Fula bonnabrudar från Helsingborg som tar E och har ungefär samma intelligensnivå som en dörrmatta

Om man väntar på något gott, är det bara jättehärligt, eller har man för höga förväntningar så det bara blir pannkaka med sylt och grädde av alltihopa?

3 comments:

J said...

Mer Rom till alla pirater! Jag vill! grymmit. Jag har fått jobb på ett företag som gör herpesmedicin... Du skulle sagt till dom däringa bruttorna att rejv och E och sånt skräp var typ hett -91. Likaså plastbyxor och E-type, har han tagit namnet efter knarket och inte bilen kanske?? Ha ha, där kom jag på nåt.

Ulla said...

Jag fick 1 och en halv flaska rom! Mums för piraterna! Femton gastar på död mans kista, skepp å håj och en flaska med rom!

Ulla said...

håj håj, på en hoj.