Thursday, September 08, 2005

I natt jag drömde…

…att jag var gravid (hur fan man nu kan bli det med den hormondos brumman får vart 12e vecka), och hela tiden var jag på puben och fick en massa drinkar. Så glömde jag av bullen i ugnen och tog en klunk men så spott och fräs, herregud vad håller jag på med, bäbisen ska inte dricka öl. Och så om och om och om och om och om och om igen. Ny drink, ny klunk, ny insikt, ny loska.

Kan någon analysera vad detta betyder? Min kollega Rose säger att det är ett gott tecken att drömma att man är gravid, att något bra ska hända en. Men det här med spriten var väl ett märkvärdigt inslag?

4 comments:

J said...

ja men! Jag drömde ju samma för några månader sedan. Jodå jag var gravid men så var det ju dunderkalas helg och så kom jag på efteråt att jag ju varit gravid i typ en månad el nåt.men nej! stackars lilla skruttet som fått i sig så mycket konstigheter. det hade varit typ en månad av ordentliga dåligheter. Jag vet att jag tänkte i drömmen att det inte skulle bli någon riktig bäbis av det där utan bara något litet skrutt. Jättehemskt. Varför drömmer vi att vi är gravida och dricker sprit??? Jag fattar inget. Verkar ju uppenbarligen lite skruvat.

Anonymous said...

Vi vill egentligen alla ha barn men ar oroliga hur vi ska klara oss utan pinten pa mixern i over ett ar under graviditet och amning! Det gar ju faktiskt inte.

Ulla said...

Så måste det vara. Och att bäbisen ju inte kan gå på Mixern på många herras år, stackars bäbisen.

Anonymous said...

Man klarar sig jävligt fint utan spriten. May this dream come true!