Monday, October 06, 2008

Förlossningsfilm med Gudrun Schyman

I Sverige kan man se på Gudrun Schymann's 70-talsbuske föda ut ett barn, härligt naturligt hårigt och sådär mysigt flower power-aktigt gött som bara en svensk kommunist-feminist kan bjuda på.

I England fick man också se förlossning på psykoprofylax-kursen. Det var dock inte många som ställt upp på att bli filmade under förlossningen, och det kan man ju helhjärtat förstå, och i synnerhet ingen aktad politisk profil av Schymann's kaliber. Självklart hade man inte heller filmat underlivet - här råder samma princip som inom den engelska porrbranchen: Inga uppspärrade kön, inga föremål i fittan.

Filmen vi fick se profilerade tre kvinnor som födde barn i pool. Den första var den värsta och verkade också vara den mest rutinerade barnaföderskan. Med sig i poolen hade hon en cirka 5-årig dotter som muntert och naken plaskade runt i poolen bland mammas bajskorvar och blodklumpar. Bara det kändes ju smått olustigt. Men vad än värre var, var kvinnans läten och ord.

Jag lovar - hade man stängt av bilden och bara lyssnat hade alla människor med sunt förnuft och logisk förmåga haft porrfilm som första gissning.

OH YEAH, COME ON BABY. YEAH THAT'S GOOOOOOOD, COME ON BABY!!!

Den typen av jargong. Jag skojar inte. Och ganska lågt, lite viskande och sådär äckligt porrigt som bara en kåt porrfilmskärring kan låta. Nej, det var inget skämt. Och i slutändan när man väntade sig klimax i form av orgasm kom istället antiklimax i form av en bäbis.

Tjena, välkommen till den cp-skadade världen.

No comments: