Thursday, September 08, 2005

Zlatan för satan

Vad jag undrar mest idag är hur ini helvete Big Brother-2005-vinnaren Anthony hittade till The Good Mixer i Camden. Där stod han och hängde i baren med sina Geordie-vänner, malplacerad i klackskor, jeans och skinnjacka, vaxglaserat hår i medvetet ruffs, 50,000 pundare brännande i fickan. Tyckte han att Mixern var ett hak för honom? Eller var han bara där för fotbollen? Men varför Mixern av alla ställen? Varför MITT vardagsrum? Sådana frågor får vi dock aldrig svar på, eftersom han efter Englands smärtsamma förlust mot Nordirland i VM-kvalet svansade ut, förmodligen för att aldrig mer sätta sin fot i Mixer-pottan. Och jag pratade naturligtvis inte med snubben eller ens låtsades känna igen honom, eftersom jag står över allt vad kvasi-kändis-beundran heter, (okej, om jag varit riktigt cp-berusad hade jag förmodligen sagt något tyket...) men jag undrar fortfarande: Vad fan gjorde han där?

Själv gick jag också hem strax efter matchen, luften gick s.a.s. ur, hela pubglädjen försvann med Sven-Görans misslyckade, nästintill genanta, insats på plan (Sparka Svensken!). Och via WAP fick jag det glädjande beskedet att Zlatan bankat in en riktig rökare i 91:a minuten mot Ungern och Sverige är i stort sett klara för VM-slutspel, vi ska i princip bara spela ut stackars Lagkapten Eidur och hans isländska grabbar. Efter matchen var Zlatan totalt slut i rutan, det sägs att han kräktes av utmattning, men Zlatan hävdar: "Jag spydde inte direkt, jag spottade kanske".

Whatever, Zlatan! VM-2006-gänget, here we go!

4 comments:

Anonymous said...

"Jag fintade vänster, då gick han vänster. Jag fintade höger, då gick han höger. Jag fintade vänster igen, då gick han och köpte korv."

Ett Zlatan citat från hans tidiga karriär. Ganska kul kille va?

Ulla said...

Jävligt kul kille, men han är väl omedvetet skojig? Lite smådum? Kanske kan man trolla med honom?

Anonymous said...

Ja han är nog inte så klipsk, Zlatan.

"Bollen är rund - allt kan hända!"
Ännu ett Zlatan citat (EM 2004).

Onödig kommentar. Vet inte alla att en fotboll är rund och att allt faktiskt kan hända i en match? Som att Malta spelade lika mot Kroatien och att England förlorade mot Nordirland..........

Det senare anses vara mycket mycket sjukt!

Nåväl, Zlatan är Zlatan och han bjuder på sig själv. Det är underhållningsvärde i det.

Ulla said...

Mycket mycket sjukt, och allt är Svennis fel, eller? Min kompis Fuzz sa att han hade kunnat göra en 20 ggr bättre laguppställning om han bara fick 5 minuter på sig, Svennis är en hora och Michael Owen var minsann INTE redo för spel.

Men sanningen är väl att det engelska laget har många jävligt bra världsklasspelare, som inte kan spela ihop. För mycket pengar, för mycket prestige, alla vill prestera individuella insatser på bekostnad av laget och vinsten, och alla vill vara theStar, så får de mer reklampengar och framför allt vill dom ju LIGGA. Svennis inklusive.