Wednesday, November 23, 2005

Kalajs

Kalajs rimmar på något.
7e Januari är mitt kalajs.

Det flyger in ett helt rövarband från Sverige, - alla är sugna! De bästa ur Archway-2001-gänget, de 4 i Fyrklövern, Punkprinsessorna från Tjockhult – alla vill va med! Diskotek med DJ Brumma på Enterprise, spelar Gurans favoritmusik, det blir trippeln PSB-NO-DM: It’s A Sin, True Faith, Enjoy The Silence – alla vill dansa!

Och jag har blivit galen – ser fram emot att fylla tant!

Kritisk granskning

Jag förstår inte vitsen med att ha en blogg som går ut på att man beskriver sitt klädval för dagen samt visar bilder på sin outfit och detta kryddar man sedan med s.k. spaningar från butiker/tidningar/stan där man sett en snygg modeasseccoar och denna vill man självklart ha. Sedan kommenterar deras vänner om hur jävla snyggt och hippt och fräsigt allt var och hur avundsjuka dom var att dom inte var lika snygga/balla/fräcka. Jag vill inte ge några exempel på personer som ägnar sig åt den här typen av bloggning, för det verkar elakt, men fan vad det verkar många som är just såhär sjukt ointressanta, bara följ valfri blogglänk så är du snart där.

Gissa drömmaren

En kompis till mig drömde att jag födde ett barn som visade sig vara en gigantisk duva, och inte en fredsduva utan en äcklig gråsmutsig stadsduva. Sen flög duvan iväg, hejdå.

Friday, November 11, 2005

Det är jag som är jokern i leken.

Och nu har jag bestämt att världens bästa låt sedan tidernas begynnelse är True Faith.

I feel so extraordinary
Something's got a hold on me
I get this feeling I'm in motion
A sudden sense of liberty

I don't care 'cos I'm not there
And I don't care if I'm here tomorrow
Again and again I've taken too much
Of the thing that costs you too much

Madame Kokain, tror jag dom syftar på. Jag gillar inte henne, men jag fattar konceptet och jag gillar New Order och Bernard Sumner och Peter Hook och Mamma-dockan som tar mig till Brixton Academy.

Thursday, November 03, 2005

Jag serverar sanning på silverfat

Om man inte äter middag blir man en kastrull.

Jag vill

Jag vill vara rik, jag vill ha en egen lägenhet, jag vill ha en liten katt, jag vill vara giraffskötare på zoo, jag vill dricka öl utan att bli tjock, jag vill spela badminton på regelbunden basis, jag vill ha löneförhöjning, jag vill att dom säljer syltan nu, jag vill åka på semester, jag vill öppna Ullas Bullar, jag vill ha en laptop, jag vill skriva en bestseller, jag vill ställa till med kalas. Jag vill, jag vill, jag vill!

Titta vem som snackar

Alla som läser The Sun är icke-tänkande individer, därför är det farligt att publicera extrema åsikter i denna tidning. The Suns läsekrets är redan från början rasistiskt och trångsynt lagd.

Så här funkar det I USA: Regeringen gömmer sig bakom Guds namn så att om man inte står bakom regeringen står man heller inte bakom Gud och detta vill ju ingen beskyllas för, därför står man bakom regeringen.

"Oh så kyligt det är där ute, det känns verkligen att det blivit höst"

Jävla besserwisser, sitter inne med alla sanningar. Jag önskar att detta var en ljudupptagning så att alla kunde höra med egna öron denna vidrigt darriga och gällt högljudda stämma uttala dessa intelligensbevis.
Hon är Englands kanske världens otäckaste kärring och jag spenderar minst 30 timmar i veckan i hennes bedårande sällskap. Nu är det visst bland annat upp till henne om jag ska få löneförhöjning. Jo, men visst. Dra den om rödluvan när du ändå är igång. Godnatt.